Oglas: Svađam se sa hejterima po forumima, povoljno

Dakle danas je Dan. Da prekinem post, u svakom smislu. Postila sam od postovanja, postila i, bome, od žderanja, 4. dan danas - ajmo jedan spontani aplauz za starku Miljanku! Ušla sam u autofagičare, jer ja živa nisam ako na sebi ne sprovedem bar jednom mesečno neki eksperiment. Često zdravog razuma bez, ali kad sam pa ja marila za razum i obratno, nikad nismo bili u ljubavi. O postu na vodi i  čajevima, ili staromodno - gladovanju, drugom prilikom. Sad da obznanim svoju epifaniju, malopređašnju. Pa ja sam sebi našla idealno zanimanje! Eureka. Počelo je kao hobi, malo kao aktivizam, virtuelnog tipa, e sada sam maher, level pro. Naime, MljaniJa uživa osobito, u verbalnim okršajima (čitaj - pljuvačini) sa najgorom sortom forumđžija - hejterima. To su, po vukovski, oni životni negativci, malo frustrirani, mnogo tužnjikavi on-line postojitelji, koji se iz neke mišje rupe busaju po virtuelnoj realnosti. Jer im je pravcata realnost - siva, sumorna. Malo mrze sebe, mnogo više ceo svet. U realu malo koga, često nikoga ne zanima, njihov crnjak stav o svem i svačem, jer svi su - ružni, prljavi, zli, a oni su - srcike neshvaćene,  beskrajno umni (umobolni, prim.aut.). Pa idu po jutjubu i drugim online svetovima, našilje onu stvar i kucački kažiprst da mrčnu svima po koment-sekcijama, malo da mrače i negativišu da istresu svoju zloćudnost, da se malko olakšaju. Kažem ja, skupa je psihoterapija za naše prilike, tu je sistem zakazao! E Miljanija je žena-prosvetiteljka istinska, pa u maniru :"Nisam psihijatar, ali mogu da vas saslušam." ide za njima po forumima, komentarima i nastoji da ih preobrati, izvodi neki ritualni egzorcizam, misija - neko prokletstvo, sudbina šta li, moram da lutam ( po forumima) ne mogu da stanem...:)
Dugo se pauziralo, da se ne ugnjavimo umah, evo jednog sjajnog videa - Maja Volk, skorašnji intervju, ako me ne mrzi, izvući ću vam neke teze, sećate se - nikad bezveze, uvek s vezom, prosvetiteljski ;) I da, u komentarima sam se zakrvila sa jednim hejterom. Na koncu sam ga i odobrovoljila, jer sam jebeno šmeker :) I prckam hejtere nikad zlo i hejterski, no na finjaka, svom nivou saobrazno. Prirodno :) A vi probajte da razaberete pod kojim sam imenom  slikom ;) Prepoznaćete me po ovde i po svim online bojištima - po - pozitivnim komentarima, tamo gde tako osećam; nećete me ni naći tamo gde tako ne osećam ( jer se tako to radi u stilu Niška Kulturiška - ako me se nešto dojmilo nije, nastaviću dalje bez morbidne potrebe da zastanem i kenjam po internet-javnom svetu) i da - prepoznaćete me tamo gde lajem iz Ahilove tetive na tupave, površne, fristrirane, zloćude, jednoumne...entitete što se ljudima omaškom zovu i pod velom Username-a vređaju, pljuju, prosipaju šuplju pamet po internet šoru. Ali uvek sam suptilno nadrndana, nikad gorka, ironijo, eve me. Svratim na ženske forume da odbranim koju mučenicu što se hudo izlanula da je prestala da doji pre 18 godine svog potomka, pa na pet-friendly grupu gde razapinju nekog jadicu što je oglasio da poklanja svog starog kera jer ga više nema gde, pa majnem po mahali i eto me na jutjubu da se pođžapam sa trtomudima ispod videa koji ljubomorišu na izvođače jutjub radova...O pa forumi, pa komentatori podno novinskih članaka a o našim danima i tekućim mejdanima...Smatram se čistom i čestitom dušom, ali šta se zla, gluposti i lelemudanja tu načitam... da ih satre Korona, učinila bi polzu boljem delu svetske populacije..
Video: https://www.youtube.com/watch?v=H8i1P3M9PGs
Stoga - Nudim se online svetu kao antihejter, streptomicin za tu sortu, nazovimo me - niceejter, recimo :)) Može neki mršav procenat, tek da častite, ja to ionako najvećma sebi za dušu, pa ondak i misionarski - il prevOspitati il zatrti hejtersku rasu!
Hejterđžije (negativci, zlice, govnojezičari), prosto je - sve što izrekneš radi po sistemu - "window, sve ti se vraća", tzv. povratna karakterizacija - što kažemo o drugima, kazuje o nama samima. Ja bih rekla - Lopov misli da su svi lopovi, a Andra rekao - " Poznavao sam čoveka koji je za sve što nema ili ne razume, uspevao da nađe po neku ružnu reč." i "Nije sve tako rđavo kao što to rđav čovek misli."
A dr Maja Volk, u datom intervju, za sve ima neku zlata vrednu, a za hejtere ima samo jedno -ne! Ne zanima me tvoje mišljenje; ne, ne želim ni da te čujem, trošiš mi dragoceno životno vreme; ne, ne nismo na istom nivou svesti i pameti da bih ulazila u dalju dubiozu...Ja ovako, a ti piči po svom. I teraj se u đoku...ovo sam dodala ja kao zlatno naravoučenije ;) I ozbiljna sam za biznis. Unajmite me za hejter-lovca, egzorcistu, nije što sam moja, ali sam profi ;)
Vozdra do javljanja, imam štošta da pisnem, čitalo se, gledalo se štošta, istraživala se ljudska komedija u neumetničkoj svakodnevici. A to je poenta naših čitanja ovdi - duh, uh, blaziranje, kako da...picneš svoj duh i ličnost do zenita, pa da teraš i ti online i live bagru u tri lepe.
MiljaniJa Hejterubica Pulen
Hejteru, cuneš me u potiljak, da ne kažem pozadinu, a reći ću ;) Dok ja meditirm, sa pogledom na...Nišavu;)

Коментари

Постави коментар

Популарни постови