Niški žigolo - oglas...

Njujork ima Central park, Niš, dozvoli, ima Čair. E sad, ovako bi počinjala, i hoće jednom, ozbiljna apoteoza ovoj idiličnoj oazi, primarno dečijoj, usred našega (mojega) zavičaja. No, u današnjem pisaniju Čair je tek mizanscen za jednu, sasvim neočekivano, perveznu storiju.
Naime, kanim se odavno da vam ovo dojavim. Obraćam se žEnama ponajpre, no ko će ga znati, mož da bidne informativno  i za kakvog deliju. Te, pored svih, recimo to nako stručno, zabavnih sadržaja, u blagodeti čairskog parka  (ne) spada i javni toalet usred srede, tik do trambolina i kokičara. U krugu dvojke, gde vozić Ćira počinje i završava svoju turu, gde su one šarene skalamerije za malce, nedaleko od broda - naprava sa istom svrhom, i do parkinga za mini-aute i ostala prevozna sredstva za klinčadiju. E tu čuči zdanje - javni wc. O ostaloj ponudi javnih pisoara, vidi u: Niške javne klonjare by recezent MiljaniJa
Ponavljanje je majka nauke - ja MiljaniJa živa nisam dok mi se ne sporadisebuje usred grada. Tako da sam, razume se, pohodila i čairski mokri čvor. I, šta si tamo našla, ludajo koja se javnim toaletima pasionirano baviš? ( Ovo je stručno - anticipirana replika, očekivano pitanje zgranutog publikuma). Našla sam, pa zašla. Stanje u toaletu je sve kontra od stanja u ostatku parka - a park je čist i veseo. Ovaj je jedan od onih u kategoriji - TT sindrom. Ali to nije tema, mojkoviću. Ovo je, mojkovićka, vuala:
Dakle, kad uđeš u datu prostoriju za namene najličnijeg olakšanja, pritom prirodno pričamo o ženskom delu, a dva su sobička na ponudi, jedan trenutno zatarabljen, dakle ne mož da omaneš, ulaziš u ovaj bitan - pa kad se raskrečiš ( da me izvineš) nad rupom, tik u ravni sa vidokrugom na vratima unutrašnjim, stoji dični oglas. Gledaj donju sliku...i zapiši si broj ako si potencijalna mušterija, dabome.  
Da ne lutate:
Dični oglas Gdina Žigola
E tu sa unutrašnje strane ;)

Rašta ovo i čemu. Pod 1, namera mi je časna da promovišem svoj voljeni zavičaj i njegove osobite predstavnike. Stoga, ko velim - da poguramo čoveku biznis i da ga obznanimo. Verujem da niški mediji ne bi imali sluha za ovu formu i sadržinu, a dozvoli - ovaj moj skromni javni prostor je - freak friendly iliti po niški - osobito cenim ludake. Sličan se sličnom raduje, reći ćete, pa ono jest ;) Pod 2 - jedino što mi ovde nije jasno (ostalo je kristalno - čovek nudi Ono za poštenu cenu - isplati se i dikretan je...) čemu ova diskriminacija - devojke i mlade mame?! A šta je sa zrelim ženkama, sredovečnom felom, pa, dozvoli, i živahnim penzionerkama? Zašto, zemljače, da se delimo, pusta srpska sudba...Libido ne zna za godine, a i starke su platežno sigurnija klijantela...A mlade mame, ove što očajno od nespavanja i izmuzavanja guraju kolica po Čairu - kako da ti kažem, njima nije do života kud li do tvoje rabote...;) Da prosvetlimo zemljaka, ono - marketingški konsultant i PR toaletskih pornoradnika - Miljanija. Evo i jedna fotka onih čednijih čairskih predela, pa da se rastajemo u zdravlje do čitanja. I da - ja vam prenesoh oglas, a vi kako si oćete ;) Diskrecija 100% ;P
Miljanija Služimo-građankama-i-lokalnim-perveznjacima Pulen


Коментари

Популарни постови