Tačan horoskop za april!

Birajte znak, odnosno - recite koja ste horoskopska zverka da vam dojavim. Do tada , nudim svoju vrstu - škorpijsku. Kako znam da je tačan? Rekla mi Kristina iz Slagalice! Živ mi sve, linkovaćemo i uživo njenu izjavu. Reč je stranjskom sajtu  Astrology zone i autorki Susan Miller, a kako je Kristina horoskopski zaluđenik, ja to ne biK dovodila u pitanje ;) Kristina R. " Trudnoća je dar"
Dakle, proveravamo online i ontime astrološke vračke za ovaj mesec proleća Gospodnjeg. Prevodi za vas, paušalno, MiljaniJa P ;) Ako, niste english frendli, a vi mi se pojadajte, da vam Draga Saveta prevede i za vaš " planetarni slučaj", pa da timski istražimo u praksi, životnopraktično - kako Milerova čita zvezde ;) Dakle - pravimo mesečni izveštaj koncem meseca da saldiramo - šta je ubola.... I da, retrogradni Merkur je, sada već, u povlačenju, razmašite se - šopingujte i delajte, nema više Jupiterovih zlih mahinacija odozgore ;)
Škorpija ( izvodi) - april 2018. Izvor: https://www.astrologyzone.com
Vrhunac ovog meseca desiće vam se na samom kraju - u vreme punog meseca u Škorpiji - 29. aprila.
Ovaj mesec ima nezgodne planete na početku i središnjim nedeljama, ali će se te planete prepodobiti u pitomu jagnjad na kraju meseca i doneti vam vrlo pozitivna iskustva. Imaj vere, draga Škorpijo!


Bla bla - koči vas pun mesec u VaZi ( u gadnom uglu sa Saturnom i Marsom u Biku...ko razume, svatiće..prim.prev). Neka kuća za komunikaciju je zapela, te se osećate(-mo) iscrpljeno, preopterećeno mrcvareći se da udovoljite svima, pritisnuti od stane klijenata ili vrhuške. Brat bratu - prvi deo aprila - piši propalo. Napunite baterije da biste kreativno briljirali u drugom delu, kad planete kažu da kreće procvat. Nadomak sklapanja kakvog ugovora - niste baš najsrećniji kako su stvari ispale...Ako se spremaju neke intrige ili se štogod taji od vas - pun mesec će sve to da razbuca...ili da rasvetli i zaštit vas....POšto je 2.april davno minuo - reći ću vam samo da ako ste slomili koju kost, koleno etc. - MIlerova vas je lepo upozorila, što ne čitaš! Ja, evo, nisam, mada jesam lomna cela, po osećaju...Upozorava i u slučaju putovanja u prvom delu aprila...prošlo, džaba da čitam sad, prosulo se mleko.
Retrogradni Merkur deluje od 22. marta, slavno se svršava 15. aprila. Šta god se loše zgodilo u vom periodu - okrivi Merkur! Mrčkao je u svim životnim domenima.
Ne pazari elektroniku nikad dok je Retro Merkur na snazi! On je Bog elektronike, neš proći dobro. Posle 23. aprila, pa se časti, ako imaš kintu. I ako nemaš - uteši se, ne valja....23. aprila - potpisuj ugovore, taj je zicer. Škorpijska planeta akcije i takmičenja - šalje zlatne signale za ovaj dan i period potom. Dobar dan i period za novo zaposlenje. E ako si morao da sa se zaposliš usred Retrogradnog - ne kukumleči, daćeš otkaz, pak ćeš da menjaš pa. Ako počinješ rad sa nekim sa kim si već sarađivao - Merkur ti niš ne može. Retrogradni, pak, može da lažira zdravstvenu sliku - ako li radite kakave analize, pokazaće lošije stanje ili će vam laboranti zabrljati sa uzorkom...Opsetite se da li vam se desilo ovo, pošto je minuo zli period. 
Milerka još kaže - stisnite se, novi planetarni uredak potrajaće bar pola godine, pak će se taj poslovni haos rastegnuti dobrano. Najbolje je da naučiti da plivate u tom vrtlogu...
Ovo će voleti Škorpije samci-samice: Drevni horoskor kaže da kada ugošćavate Jupitera u svom znaku, kao Škorpija ove godine, sve do 8. novembra - to je period kad se nalazi prava ljubav. Te - izidjite medj ljude, vaše vreme je.
Dalje - vreme je dobro za promenu doma, bitnu kupovinu, važne papire potpisujmo aprila 29. Svaki znak " dobija" jedan pun mesec u toku godine - ovo je Škorpijin. 4 dana pre i posle ovog punomesečevog 29. aprila - vreme dobro za sve - za nove poslove, za veliki uspeh u domenu rada - osvojiće publiku kojoj je namenjeno.
LJubavistički - caruje Neptun, nosilac bezuslovne ljubavi. Pazi ovo - Jupiter i Neptun se sporo kreću i retko sreću - te u ovom periodu - poslednja trećina aprila, sreću se za Škorpiju i osetićete sav sjaj ovog susreta, neminovno. Jupiter je u jednom znaku cele godine na svakih 12 godina. Ovo je Škorpijina godina, posebno za - onu jednu pravu, sudbinsku ljubav ( važi za slobodnjake!). One utabane ljubavi - cvetaju, sve ide glatko. Venera je u vašoj sferi partnerskih odnosa...Suma sumarum - kaže žena, ako drugima ovaj april i nije naklonjen, Škorpijama valja ;)

Kažem, ako niste od škorpijske sorte, javte se da vam očitam kartu po Milerovoj ;) Da je proverimo ;)
Miljanija Retrogradna Pulen



Коментари

Популарни постови