Kvaka 35 (god)... PRC ;)

Kako sam se pomirila sa dupetom iliti - Ja nikad neću biti...sada znam jer sam spucala 35 banki u du..pozadinu, a i spreda mi ;)

1. Ja nikad neću biti žena, Prava Žena. Žena koja nalakira nokte, uredno, na vreme i ima vremena da sačeka da se ljudski (ili noktarski) osuše...Jok ja. Ja ih namolam u minut do 12, do tik pred izlazak iz kuće. I uvek mi se pripiški odmah pošto nanesem sloj na zadnji - na malić. Dakle u nedoba. U horor trenutku. Jer kako, rođake, da se propisno obrišeš posle močke? A da ne polepiš Perfeks po perfektno mokrim, lepljivim noktima. Noup, neću biti ta Žena. Mirim se s tim.
2. S tim u vezi - nikad neću biti Žena koja posluša pametne savete iz ženskih magazina, portala itt ( i tako toJ). Recimo onaj - Ne lakiraj nokte, skote ženski, seljanko, šmokljanko, tik pred izlazak iz kuće...Ebi ga.
3. Nikad neću biti Žena kojoj je uspela dijeta. Ali onako - doživotno. Boda Tajson Doživotna Dijeta. Uspevale su Miljaniji Seraniji dijete lani, nije da nije. Mesec dana jada i glada i još cirka mesec dana živim tako divno usukana i životno ispijena...Pa Jovo nanovo, ili pa MiljaniJa. A to baš i ne ide u registar - uspelo. No, ja sam žena koja je sa 35 sebi "pružila ruku pomirenja" ( ode Šapke car :(...), zagrlile se Miljančura Seljančura i ja, onako bokserski klinč više no zagrljaj, trgle po rakijicu i rekle si jedna drugoj ( čist bipolarni poremećaj, kažem vam, samo nemam papir da to i dokažem...): Zabole nas! S tim u vezi, ranija pisanija:https://blogozjanija.blogspot.com/2018/01/zabole-mestav-izazov-za-2018-warning.html
Ovaj grande duh koji gajim, iska grande dupe da bi stao, da se udobno smesti i razbaškari. Te ti se tu, kad se pomilovasmo, dupe i ja pomirismo, i viđu čuda luda - dupe počelo da se stesava. Samo od sebe, živ mi sve! Ja jedem, a ono manje. Kako? Obrnutom geometrijskom progresijom! Upoznaš sebe, za početak. Ja znam da mršam kad sam happy. A happy sam i sa razlogom i bez, tako sam opičnuta. Najsrećnija kad nešto pišem, štagod. Pa sam sela na to dupe da piskaram nešto, a ono njemu milo. Jok more, mršava nisam, ja taj film da gledam neću, ali evo - metabolizam radi za mene. Po prvi put, sa 35  ne rmbam više ja za njega - maslinova ulja, ekstra da me izvinete devičansko, dvopeci, čuda muda...Vala smo se umorile M. i ja, umorile, pa pomirile. I vuala. Univerzum radi za nas. Sektor " Umreću gladna, a debela", konačno iskopao iz arhive naš slučaj i rešio da reši. Nisam više ad akta ;)
4. Ja nikad neću biti žena kojoj uspeva zaprška. Faking pasulj. Crko dabogda taj ko je izmislio stupidnu sintagmu: prosto ko pasulj. Crko davljenjem neskuvanim pasuljem! Pasulj je - težak nauk! Te mlad li je, star li je (ko da ću da se udajem, ne da ga barim), te ga potapaj noćom, titraj, pevuši mu, poklackaj mu i jajca...Da nabubri...Pa ga onda i zaprži! Šio mi ga Đura, zapržila mu ga Miljanija! A glupo brašno se uvek zgrudva, iz keca u kec, sigurica. Ja, dozvolite, pasulj, mogu samo da tužim za porodično nasilje! " MiljaniJa i zaprška pred sudom", moj Kočiću! I to me(za)boli ;) Super sam kuvaljka za polugotova jela, to sam umenje usavršila. PRC! ;)
5. Ja nikad neću biti Žena koja sabajle, zorom, iskoči iz kreveta na desnu nogu. Budna i ...normalna.Ona koja odmah bira da se umije, ne da se ubije.
Ona koja je veče pre spremila autfit (Oj, Vuče) i izvodi zorom ceo profi šminkerski zahvat na sebi, sa sve konturama i blendanjem ( s tim u vezi, raniji:https://blogozjanija.blogspot.com/2018/01/pusto-zensko-sta-sam-naucila-od-bjuti.html ). Sve to uz zgotovljenu, nepokipelu, nego nako kajmakastu, prvu kafu. (Ovde gunđam, nemam emotikon za to). Ta ima vremena i za jutarnje razgibavanje...možda i da se pre ili posle svega - tušne. Leba ti, Prava Ženo, da l i to stigneš? Alal ti patka! Možda i zornjak? Ma daaaaj! Miljanija izgega sabajle iz kreveta, pošto je probala da ubije alarm na mobilnom i mobilni kao kolateralnu  žrtvu, ali ne uspela, jerbo stoka zna sebe pa ga podesila da bude uporan, a ne budi lep no uporan... Pa pošto je ispsovala sve po spisku i preko spiska, sve do Trampa i nazad, ustaje gospođa. Na levu, a kako bi. Za sve one radnje već uveliko kasni. Uspe tek da se pozdravi sa wc školjkom, to joj uglađenost nalaže. Dok pere ruke (higijena law level), pljusne se nako jadno po očima. Dok se obuva, drugom rukom se ubada kreonom bez ogledala, a maskaru će normalno dok galopira kroz mrkli mrak svoje ulice, " jer ja sam Šejn". I profi sam za maskaru i kreon u hodu, vožnji, ogledala i pameti bez. Bar sam u nečem za Ginisa. Kako Miljanija radi za lični dohodak, "Bogu iza tregera", pa kreće zorom, kad i petlovi spavaju. To mi je plan B da zaradim dodatno, da kukuričem kroz Niš sabajle...Dakle, na posao ide- krmeljiva, neočešljana ( e to sam digla na nivo - furam taj fazon, kao stilski izbor...kako da ne), obukla je što je džiudžica zahvatom izvukla iz ormana, tek da je manje-više čisto i nepogužvano, ono 50-70 odsto. Ja ne peglam iz principa! Sušim na sušilici žičanoj, vrlo pedantno i smisleno :) Ujutru, dakle, mrzim sebe, pa ceo svet, a gle divne ironije, gospođa MiljaniJa ceo svoj radni vek (decenija) radi isključivo - prepodnevnu smenu. Ajmo jedan spontani aplauz za Život, starog zajebanta!
Ej, preterala Miljančura meru. Bune mi se čitači, ahaha, dobro zvuči - čitači - par komata, ali suvo zlato su ;) Bune se da duljim. Hm. te - to be continuited. U sledećoj epozodi - Kakva keva , Super Keva neću biti nunka.
Dakle, naravoučenije zasad, da se ne pretrgnete da dođete do njega sami - Imam 35 i jebeno znam, znam pa puta 35, da neću uspeti ovo sa spiska - nikada. Ali znam šta siguramente hoću. A to mi je sva misija na ovom zemnom šoru...uspeću da tronem neke ljude. Nešto ljudi da imam za iznad zemne rake, kad mlidijam umreti. Reći će, pazite šta kažem - sa njom nije bilo lako, ali je bilo zabavno. S tim u vezi i najavljujem sebi si - epitaf u narednim javljanjima. Jer ko će kome ;)
Aj pa tako, bez ništa ;9 Do čitanija, hug from MiljaniJa ;)

Коментари

Постави коментар

Популарни постови